Leo Burnett anunta in octombrie ca administreaza contul BRD inca din august

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 15:10
1344 citiri
Leo Burnett anunta in octombrie ca administreaza contul BRD inca din august
Sursa foto: Brd.ro

Grupul Leo Burnett anunta printr-un comunicat de presa ca asigura, incepand din august 2013, servicii de comunicare integrata pentru BRD.

Contractul de colaborare a fost stabilit pentru o perioada de trei ani, timp in care Leo Burnett va asigura servicii de ATL, strategie de brand, comunicare online si PR, se anunta intr-un comunicat de presa transmis de reprezentantii grupului.

Agentia va propune bancii o noua directie de comunicare pe termen mediu-lung si va implementa campanii integrate pentru aceasta, atat pentru sustinerea imaginii BRD in randul numeroaselor publicuri-tinta, cat si pentru promovarea eficienta a produselor si serviciilor sale.

Potrivit Flaviei Popa, Secretar General al BRD Groupe Societe Generale, institutia de credit a "dorit o agentie creativa, insa nu doar atat".

Astfel, Leo Burnett va trebui sa "sprijine demersul comercial printr-o strategie adecvata si sa poata fi capabil sa integreze canalele de comunicare in campanii de succes, cu impact direct in pozitia noastra pe piata", a precizat Flavia Popa.

Pe de alta parte, Lorand Balint, Managing Director Leo Burnett, a promis "dezvoltarea pe termen lung a unui brand si mai puternic, si mai curajos, si mai relevant pentru cat mai multa lume".

#Leo Burnett BRD, #comunicare BRD, #strategie imagine BRD , #stiri BRD