141 Romania il aduce pe Andy Lita de la Ogilvy&Mather Kiev

Joi, 15 Septembrie 2005, ora 13:48
1253 citiri

Noul Account Director in echipa British American Tobacco (BAT) de la 141 Romania se intoarce in agentie dupa 2 ani de "capsuni" in Ucraina.AdPlayers.ro ) Echipa 141 Romania anunta doua noutati. Andy Lita este noul Account Director in echipa British American Tobacco (BAT) de la 141 Romania, iar Mircea Sebe este BTL Account Director.

Andy Lita, Account Director in echipa British American Tobacco (BAT) de la 141 Romania

Primul dintre ei, Andy Lita a revenit la 141 Romania dupa doi ani de experienta ca Group Account Director la Ogilvy&Mather Kiev, echipa la care a lucrat inainte de a pleca in Ucraina. A"Mi-am dorit dintotdeauna sa lucrez pentru o agentie de advertising de peste hotare. Am ales si am fost ales de Ogilvy&Mather Ucraina. Din prisma informatiilor pe care le primeam de acasa, m-am vazut incadrat in categoria A"capsunarilorA".

Si, intr-un fel, era adevarat. Si eu eram plecat la cules... experienta internationala. Ma bucur foarte mult insa ca m-am intors printre vechii colegi, si ma simt norocos ca am putut imbina continuitatea in grupul Ogilvy cu revenirea in echipa 141A", spune Andy Lita.

Potrivit 141 Romania, experienta profesionala a lui Andy Lita include 8 ani de radio la Mix FM Brasov, Radio 1 si Radio Contact. Debuteaza in publicitate in 1998, ca Account Executive la Graffiti/BBDO. La numai un an, el ajunge la Bates/141 Romania, echipa cu care lucreaza timp de 4 ani si in cadrul careia ocupa functia de Account Manager si Strategic Planner. British American Tobacco, SEAT, OMV si Dialog sunt cativa dintre cei mai importanti clienti ai sai in cadrul agentiei. In 2003 s-a alaturat agentiei Ogilvy&Mather in Ucraina, ca Group Account Director al echipei BAT din Kiev.

A"Povestea lui Andy exprima foarte direct dimensiunea internationala a Grupului Ogilvy, precum si faptul ca stim sa ne apreciem oamenii de valoare si incercam sa le oferim oportunitati de cariera care sa-i pastreze alaturi de noi pe termen lungA", afirma Manuela Necula, Head of Country al Ogilvy Group.

Mircea Sebe, Account Director al echipei de BTL, 141 Romania

Cealalta noutate a agentiei 141 Romania, Mircea Sebe, a fost promovat pe pozitia de Account Director al echipei de BTL, dupa ce a ocupat functia de Account Supervisor in cadrul aceleiasi agentii.

Mircea Sebe s-a alaturat agentiei 141 Romania in 2002, ca BTL Account Supervisor. Coca-Cola Hellenic Bottling Company, Seat, Danone, Kraft se numara printre clientii sai la 141 Romania.

"Cu o echipa bine structurata si cu suportul extraordinar de care beneficiem din partea Ogilvy Group, nu ne mai ramane decat sa demonstram ca suntem cei mai buni!", afirma noul BTL Account Director de , nu lipsit de modestie, am spune noi.

Reprezentantii 141 spun ca acesta si-a inceput cariera in 1998 la D'Arcy/IMP (divizia de BTL a agentiei), loc unde a descoperit si primele secrete ale publicitatii. Printre proiectele cele mai importante in care s-a implicat in acea perioada se numara: Coca-Cola & CONNEX A- A"Always ConnectedA", Coca-Cola A- A"Un gust care ma privesteA", Danone A- A"Trofeul Danone JuniorA", CONNEX A- A"Arena CONNEXA".

A"Mircea are o profunda cunoastere si intelegere a acestui domeniu iar experienta, rezultatele, pasiunea, instinctul si leadership-ul sau informal l-au recomandat de la sine pentru aceasta pozitie, in cadrul ambitiosului plan de dezvoltare al firmei 141A", afirma Manuela Necula, Head of Country al Ogilvy Group Romania.

141 Romania face parte din grupul de firme Ogilvy Romania. Agentia a fost integrata sub umbrela grupului la inceputul acestui an, ca urmare a deciziei WPP de a-si consolida afacerile in tara noastra.

Autor: Iulian Toma

Adplayers