Medsana a deschis al doilea centru medical in Bucuresti

Sambata, 15 Octombrie 2005, ora 05:12
1253 citiri

Medsana Bucharest Medical Center a inaugurat, ieri, un nou centru medical in Bucuresti, in Bulevardul Primaverii nr. 9, informeaza un comunicat al companiei.Medsana Primaverii este cel de-al doilea centru deschis in Romania, dupa Clinica Cotroceni, inaugurata in 1996, de Athens Medical Group, lider pe piata medicala din Europa.

A"Avem cele mai performante echipamente si cea mai profesionista echipa de medici si paramedici. Intentionam ca pe viitor sa extindem reteaua de centre medicale si laboratoare Medsana in toata tara si eventual sa deschidem un spital propriuA", a declarat Chaniotis Vassilis, directorul Medsana Romania.

Investitiile in noul centrul medical Medsana Primaverii sunt de peste 1 milion de euro. Athens Medical Group a investit in Romania, din 1996 si pana in prezent aproximativ 4,5 milioane de euro. De la infiintare, au trecut pragul Centrului Medical Medsana peste 1 milion de pacienti.

Pentru primele opt luni ale anului 2005 Medsana Romania are o cifra de afaceri de 2,08 milioane euro si estimeaza, pana la sfarsitul anului sa ajunga la patru milioane euro. In aceste opt luni, Medsana a avut 58.700 de pacienti si urmeaza ca pana la sfarsitul acestui an sa atinga un numar de 88.000 de pacienti.

Medsana Bucharest Medical Center dispune de doua centre medicale multifunctionale - Cotroceni si Primaverii - cu o suprafata totala de 1.500 de metri patrati, un laborator de analize dotat cu tehnologie de ultima generatie conform standardelor internationale ISO 9001, total automatizat. Medsana are un centru modern de fertilizare in vitro (s-au nascut deja 200 de copii). Centrele au o capacitate de 500 de pacienti pe zi.

Medsana ofera servicii medicale angajatilor unora dintre cele mai importante companii multinationale din Romania precum Mobifon, British American Tobacco, Grupul ING Romania, Grupul Alpha Bank, Marriott Grant Hotel, Parmalat, Intrarom, Toyota Romania, Carpat Cement Holding, Motorola Romania si Wrigley.

Mircea Fica

Averea