Managerii FP vor prelungirea mandatului. Vor accepta actionarii?

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 22:49
1070 citiri
Managerii FP vor prelungirea mandatului. Vor accepta actionarii?

Managerul de fond al Fondului Proprietatea (FP), Greg Konieczny, a declarat miercuri ca Franklin Templeton are o viziune pe cel putin cinci ani in ceea ce priveste administrarea si spera ca actionarii sa aprobe prelungirea mandatului in 2013.

"Noi credem ca valoarea poate fi creata cu adevarat pe termen lung. Speram ca in 2013 actionarii sa ne prelungeasca mandatul si ca noi vom putea continua sa administram Fondul. Am creat aici un sediu nou, avem aproape 30 de persoane, este unul dintre cele mai mari birouri pe care le avem pe pietele emergente. Deci, suntem foarte devotati acestui mandat si tarii", a mentionat Konieczny.

Acesta a adaugat ca Franklin Templeton are o viziune pe cel putin cinci ani in ceea ce priveste administrarea.

"Ne asiguram ca peste cinci ani, acea companie administrata va fi mai mare, mai buna, mai eficienta, iar ca actionari vom castiga bani. Pentru majoritatea fondurilor noastre, perioada medie de pastrare este de cinci ani sau mai mult", a mai spus managerul de fond al FP.

Lansat in decembrie 2005, Fondul Proprietatea a fost creat pentru despagubirea cetatenilor romani ale caror proprietati au fost confiscate de fostul regim comunist. In urma licitatiei internationale anuntate in decembrie 2008, Franklin Templeton a castigat, in iulie 2009, mandatul in valoare de 3,4 miliarde euro al Fondului Proprietatea, fiind selectata dintre sapte companii globale de management al activelor.

#Franklin Templeton mandat Fondul Proprietatea, #manaferi FP mandat , #Actiuni fondul proprietatea