Automobile Craiova, retrase de pe piata Rasdaq

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 00:21
1396 citiri
Automobile Craiova, retrase de pe piata Rasdaq

Actiunile Automobile Craiova (AUCS) vor fi retrase de marti de la tranzactionarea pe piata Rasdaq, in urma deciziei din 15 aprilie a Comisiei Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), dupa ce in ianuarie au fost suspendate de la transfer la cererea actionarului majoritar.

Potrivit legii pietei de capital, actionarul majoritar al unei companii poate cere retragerea actionarilor minoritari, daca a ajuns la o detinere de peste 95%, iar Ford Motor Company are o detinere de 97,0659% din actiunile companiei craiovene.

Automobile Craiova are un capital social de 39,78 milioane lei, divizat in 18,94 milioane de titluri, cu valoarea nominala de 2,10 lei.

Titlurile Automobile Craiova se tranzactionau la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul AUCS. Compania figura cu o capitalizare de 312,58 milioane lei, conform ultimei cotatii de 16,50 lei, stabilita la inchiderea sedintei bursiere din 12 ianuarie. 

Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Trump Media, compania fostului președinte american Donald Trump, care deţine reţeaua de socializare Truth Social, debutează marţi, 26 martie, la bursă, pe piaţa NASDAQ, transmite CNBC....
#automobile craiova, #piata rasdaq, #actiuni , #Actiuni