Serviciul national de distribuire a dividendelor a devenit operational

Luni, 12 Iulie 2010, ora 13:24
1465 citiri
Serviciul national de distribuire a dividendelor a devenit operational

Serviciul national de distribuire a dividendelor, lansat de Depozitarul Central in cursul acestui an, a devenit operational luni, 12 iulie, a anuntat Depozitarul intr-un comunicat, informeaza NewsIn.

Astfel, SC Remat SA Ialomita, societate de tip inchis, a solicitat Depozitarului Central distribuirea dividendelor aferente anului 2008 pentru actionarii sai.

Perioada de distribuire a dividendelor este 12 iulie 2010 - 15 decembrie 2010, actionarii urmand sa primeasca sumele in numerar prin ghiseele Companiei Nationale Posta Romana.

Valoarea dividendului pe actiune este de 0,43 lei.

"Este foarte important, atat pentru noi ca institutie, cat si pentru actualii si viitorii nostri clienti, faptul ca acest serviciu, pus la dispozitie de catre Depozitarul Central, devine, iata, operational. Suntem convinsi ca, in viitorul foarte apropiat, si alte societati, listate sau nu pe piata de capital din Romania, vor apela la noi pentru distribuirea dividendelor(...)", a spus directorul general al Depozitarului Central, Adriana Tanasoiu.

Informatii referitoare la plata dividendelor prin intermediul Depozitarul Central, sunt disponibile pe pagina de internet a Depozitarului Central si se pot vizualiza in cadrul sectiunii Emitenti / Distribuire Dividende.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#distribuire, #dividende, #operational, #serviciu , #Actiuni