Targ de Investitii la Bursa: Cotarea Facebook la BVB, de interes pentru tineri

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 16:40
2037 citiri
Targ de Investitii la Bursa: Cotarea Facebook la BVB, de interes pentru tineri

Actiunile Faceboom au fost lansate la BVB, la finalul acestei saptamani, in cadrul Targului de Investitii la Bursa.

Facebook devine, astfel, a 26-a companie de pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, pentru care Tradeville actioneaza ca market maker.

Cei mai interesati de tranzactionarea acestor actiuni sunt tinerii, potrivit lui Victor Stanila, reprezentant Tradeville.

Atragerea utilizatorilor a reprezentat principalul obiectiv al retelei de socializare in ultimii ani. Facebook inregistra in septembrie nu mai putin de 1,007 miliarde de utilizatori, adica circa 1/7 din populatia planetei, cu 26% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Dintre acestia, 584 milioane de oameni au accesat zilnic reteaua de socializare, cu 28% mai mult ca in 2011.

In afara de cotarea Facebook la Bursa de Valori, seminariile care au atras cei mai multi participanti au fost cel de Forex si cel de actiuni internationale, ambele desfasurate sambata, in ultima zi a Targului, la International Business Modern.

Evenimentul a demarat vineri, cu scopul promovarii tranzactionarii pe piata de capital in regim autorizat si reglementat. Un alt obiectiv a fost informarea investitorilor cu privire la maximul pe care ei il pot cere si obtine de la un broker.

Targul a oferit vizitatorilor posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri si analisti despre oportunitatile momentului si despre cum pot accesa direct pietele internationale sau achizitiona actiuni ale companiilor straine, direct de la Bucuresti.

#targ investitii bursa, #cotare Facebook BVB, #targ investitii Tradeville , #Actiuni