Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa a deschis indecis, pe un rulaj foarte redus

Bursa a deschis indecis, pe un rulaj foarte redus


Bursa de la Bucuresti afisa o scadere nesemnificativa la inceputul tranzactiilor de miercuri, de 0,08%, intr-o piata cu o lichiditate redusa, de 2,3 milioane lei.

La ora 10:45, indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era de asemenea in stagnare, iar indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, era in coborare cu 0,45%.

In acelasi timp, indicele BET-FI era in cresetre cu 0,39%. Indicele include actiunile celor cinci SIF-uri si titlurile Fondului Proprietatea (FP).

Actiunile Fondului Proprietatea consemnau un avans de 1,06%, la 0,4679 lei, pe un rulaj foarte redus, dupa ce marti au inchis in coborare cu 5,12%, sub impactul constientizarii situatiei dificile in care se afla Hidroelectrica si influenta negativa pe care o are asupra valorii portofoliului FP.

Pe de alta parte, indicele extins al Bursei, BET-XT, care analizeaza cele mai lichide 25 de actiuni, era de asemenea in stagnare.

Marile burse europene au deschis de asemenea indecis, inainte de publicarea deciziei sedinte de politica monetara a Rezervei Federale a SUA (Fed), de la care investitorii asteapta noi masuri de sustinere a economiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 748 ori