BVB: Noile structuri ale indicilor vor intra in vigoare din 19 martie

Luni, 12 Martie 2012, ora 19:40
1318 citiri
BVB: Noile structuri ale indicilor vor intra in vigoare din 19 martie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca, in conformitate cu deciziile Comitetului Indicilor, incepand cu sedinta de tranzactionare din data de 19 martie 2012 vor intra in vigoare noile structuri ale indicilor BVB (ponderile simbolurilor in componenta indicilor).

"Noile structuri ale indicilor BVB, respectiv valorile factorilor de free float (Ff,i), factorilor de reprezentare (Ri) si factorilor de corectie a pretului (Ci) au fost determinate pe baza numarului de actiuni si preturilor de inchidere inregistrate la finalul sedintei de tranzactionare din data de 12 martie 2012", se spune in comunicatul BVB.

Astfel, in structura indicelui BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate la BVB, titlurile Bancii Transilvania, Fondului Proprietatea si Petrom vor avea o pondere de 20%, iar cele ale BRD de 19,99%.

Totodata, titlurile Transgaz vor avea o pondere de 7,39% in structura indicelui BET, Transelectrica-3,38%, BVB-3,35%, Biofarm-2,9%, Azomures-2,5% si SSIF Broker-0,5%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bvb indici, #Bursa Bucuresti structuri indici, #schimbari la Bursa Bucuresti , #Burse de valori