Tradeville mizeaza pe Gold Futures, pentru acces la pietele externe

Luni, 09 Mai 2011, ora 22:31
1282 citiri
Tradeville mizeaza pe Gold Futures, pentru acces la pietele externe

Tradeville vrea sa creasca accesibilitatea in piata bursiera prin intermediul contractelor Gold Futures, la piata globala a aurului, cu toate implicatiile pe care acest fapt le are pentru investitori.

Se stie foarte bine ca aurul este "moneda sigura" pe care pariaza investitorii in momentul in care se inregistreaza turbulente pe piata mondiala.

"Aurul ofera posibilitatea de a profita din anticiparea evolutiei anumitor indicatori macroeconomici la nivel global, el fiind un mod in care traderii isi pot proteja portofoliul impotriva socurilor economice sau pot obtine profituri real pozitive in conditii de hiperinflatie", a anuntat compania ,intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cotatia contractelor futures este nivelul, in puncte, al pretului in dolari SUA (USD), corespunzator unei uncii troy de aur.

Cotatia este exprimata cu o zecimala (Ex: 1.347,5 (USD)/uncie troy de aur- n.r ).

Tranzactionarea contractelor futures se efectueaza prin executarea automata a ordinelor de bursa in cadrul unei piete principale de tip Regular.

Prețul aurului a explodat din nou, atingând un nou record. Cât a ajuns să coste un gram
Prețul aurului a explodat din nou, atingând un nou record. Cât a ajuns să coste un gram
Moneda naţională s-a depreciat joi, 28 martie, în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României la 4,9730 lei, în urcare cu 0,20 bani (0,04%) faţă de cotaţia...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#tradeville, #gold futures, #aur, #bursa, #investitori , #Futures