Petrolul a scazut sub 52 de dolari/baril

Luni, 30 Martie 2009, ora 09:59
962 citiri
Petrolul a scazut sub 52 de dolari/baril

 Pretul petrolului a scazut,astazi, la bursele electronice din Asia, in contextul evolutiei negative a principalilor indici bursieri din regiune, scrie AFP.

In schimburile matinale, pretul petrolului "light sweet crude" cu livrare in mai a scazut cu 1,13 dolari, la 51,25 dolari/baril.

Petrolul Brent din Marea Nordului, cu livrare in mai, s-a ieftinit cu 92 de centi, la 51,06 dolari/baril.

Ieftinirea petrolului are loc in contextul in care bursele americane au inregistrat scaderi vineri, dupa o saptamana de castiguri importante: indicele Dow Jones a pierdut 1,87%, in timp ce Nasdaq a coborat cu 2,63%.

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a inchis sedinta de luni in scadere cu 4,53%, din cauza nervozitatii investitorilor inainte de anuntarea planului guvernamental al Statelor Unite pentru salvarea sistemului auto.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#auto, #bursa, #electronica, #petrol, #sistem , #Indicii bursieri