Bursa de Marfuri are blog

Luni, 28 Mai 2007, ora 16:26
1264 citiri

Bursa Romana de Marfuri a lansat luni, pentru toti cei interesati de tranzactionarea marfurilor, blog-ul marfurilor la disponibil, informeaza un comunicat al institutiei.

Pe blog vor fi disponibile informatii despre circuitul produselor petroliere, energia verde, ce reprezinta angajamentul Uniunii Europene de reducere a emisiilor si crestere a utilizarii energiei verzi, cum se tranzactioneaza produsele agricole in Romania, ce sunt cotatiile si de ce este nevoie de ele. Adresa pe care toate aceste lucruri pot fi accesate este www.marfuriladisponibil.ro (sau www.brm.ro/blog).

Articolele vor fi scrise de echipa din BRM, dar toti cei interesati de tranzactionarea marfurilor pot trimite comentarii. Blog-ul se adreseaza brokerilor sau comerciantilor pe marfuri, celor din companiile de import-export, celor din companiile producatoare sau procesatoare de marfuri, analistilor de piata, celor implicati in activitatea de creditare a companiilor producatoare de marfuri, jurnalistilor, studentilor sau tuturor celor care doresc sa stie incotro se indreapta marfurile.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)