Bursa din Sibiu isi prelungeste programul pana la ora 23:15

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 11:54
1521 citiri
Bursa din Sibiu isi prelungeste programul pana la ora 23:15

Sibex va tranzactiona, incepand de luni, 12 septembrie, pe piata reglementata de instrumente financiare derivate pana la ora 23:15, fata de ora 19:00, ora inchiderii bursei din acest moment, conform NewsIn.

"Prin implementarea acestui program, Sibex vine in sprijinul investitorilor intersati de tranzactionarea derivatelor pe produse externe, prin corelarea orarului cu cel al burselor europene si americane.

Astfel, 'jucatorii' vor beneficia in timp real de informatiile si miscarile de pret de pe pietele externe, pentru toate produsele pe care le tranzactioneaza", se arata intr-un comunicat al Sibex.

Astfel, programul de tranzactionare pe piata de instrumente financiare derivate va fi intre 9:15 si 9:45-presesiunea si intre 9:45 si 23:15-sesiunea de tranzactionare.

Comisia Nationala a valorilor Mobiliare (CNVM) a mai aprobat unele modificari la regulamentele Casei Romane de Compensatie (CRC) privind gestionarea riscului.

"Regulamentele modificate ale CRC vor intra in vigoare incepand cu data de luni, 26 septembrie 2011, data la care va fi implementata si procedura de inchidere automata a pozitiilor clientilor aflati in situatia de apel in marja", se mai arata in comunicat.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#bursa, #bursa sibiu, #sibex, #piata capital, #instrument derivat , #Piata de capital