Grecia dinamiteaza bursele de pe intreg continentul

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 07:25
1239 citiri
Grecia dinamiteaza bursele de pe intreg continentul

Bursele europene au sanctionat marti cu duritate lipsa unei solutii pentru problemele Greciei. Reactia burselor confirma proverbul romanesc "boala lunga - moarte sigura", iar amanarea si reamanarea solutiilor are cu adevarat sindromul de boala lunga.

O noua prabusire a burselor era de asteptat

Simtind ca incepe luna octombrie fara ca solutiile crizei grecesti sa fie clare nici pe termen imediat, nici pe altul mai lung, bursele europene au reactionat sever.

Marti, in marile capitale europene, bursele au inchis "pe rosu". Ziarul La Tribune enumara astfel principalele caderi ale indicilor specifici: la Paris -2,83% (indice CAC40), la Frankfurt -3,21% (Dax30), la Londra -2,41% (Footsie100).

Bursa de valori Bucuresti a inchis de asemeni pe rosu la toti indicii, afisand fluctuatiile pe site-ul sau, astfel: BET -1,15%; BET-C -1,33%; BET-FI -5.36%.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#bursa, #piata capital, #criza, #criza economica, #criza mondiala, #criza grecia, #grecia faliment , #Piata de capital