Cum sa castigi la Bursa

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 12:15
2523 citiri
Cum sa castigi la Bursa

Cateva reguli pentru strategia de investitii la Bursa pot face diferenta intre un castigator si un perdant, daca sunt atent urmate.

Pentru a reduce semnificativ numarul, dar mai ales valoarea ordinelor paguboase, este de preferat sa alegeti un sistem de tranzactionare in favoarea oricarei decizii pripite, potrivit Adevarul.

Cand piata da semne de slabiciune, cel mai usor mod de a lua decizii este sa intrati si sa iesiti din piata treptat, in cazul in care nu sunteti un speculator innascut.

Trebuie sa impartiti portofoliul in doua sau (dupa caz) trei categorii: actiuni de vandut rapid la orice pret, actiuni de vandut la media pietei pe o perioada de mai multe zile, si (eventual) actiuni de vandut treptat, pe momente de varf ale pietei.

Pentru a putea profita de oportunitatile pe termen scurt, o rezerva de cash in portofoliu de cel putin 10% este mereu binevenita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele Din BET – Peste 13 Mld. RON Companiile din structura indicelui bursier BET, care au anunțat pana acum propunerile de dividende, vor sa distribuie cumulat acționarilor dividende in...
#bursa, # castig, # strategii, # de, # investitii , #Pret actiuni