98.000 de romani investesc pe Bursa in 2009

Marti, 24 Noiembrie 2009, ora 11:34
1291 citiri
98.000 de romani investesc pe Bursa in 2009

Valoarea totala a portofoliilor detinute de investitori pe Bursa a crescut cu aproape 55% in primele noua luni ale anului pe fondul aprecierii si cresterii actiunilor SIF-urilor. 

98.000 de romani investeau pe bursa la sfarsitul lunii septembrie, mai mult cu 5000 fata de aceeasi perioada din 2008, potrivit informatiilor furnizate de Fondul de Compensare a Investitorilor si preluate de Ziarul Financiar.

"Cresterea numarului si a valorii portofoliilor de investitii arata ca se pot face bani si pe timp de criza.

Este mai dificil decat in urma cu doi sau trei ani, insa investitorii care sunt acum in piata sunt mult mai experimentati si mai activi decat cei de acum cativa ani", a spus Lucian Isac, presedintele Fondului de Compensare si directorul general al firmei de brokeraj Estinvest, pentru cotidianul citat. 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#bursa, #investitii, #romani , #SIF