Al noualea Media Gallaxy, la Iasi

Sambata, 01 Aprilie 2006, ora 08:05
901 citiri

Media Galaxy deschide sambata, 1 aprilie, un nou electrocomplex in Iasi, in cadrul Moldova Mall, la etajul 3, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la un milion euro. Noul Media Galaxy Iasi este cel de-al noualea magazin din tara, fiind intins pe o suprafata de peste 2.000 metri patrati.

Inovator pentru piata de retail din Romania, creditul cu dobanda, comisionul de acordare si avansul zero ofera clientilor posibilitatea de a avea acces la produsele de ultima generatie, cu un minim de efort. Astfel, clientii vor plati doar pretul produsului dorit, in 12 rate lunare, fara cheltuieli suplimentare rezultate in urma acordarii creditului.

Media Galaxy vine cu oferte promotionale, astfel, camera video Panasonic NVGS17 va fi disponibila la pretul de 999 RON, masina de spalat indesit WI105, cu 1000 de rotatii pe minut, poate fi achizitionata la pretul de 799 RON, in vreme ce televizorul Teletech, cu diagonala de 72 de cm, costa doar 749 RON.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, in perioada 01 - 07 aprilie.

Bloombiz.ro

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!