Astazi Kaufland deschide al patrulea hipermarket

Miercuri, 01 Februarie 2006, ora 12:35
1221 citiri

Una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, vine si in Alba Iulia! Una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, vine si in Alba Iulia!

In data de 13 octombrie, Kaufland a intrat pe piata romaneasca, deschizand primul hipermarket in Bucuresti, in zona Bucur Obor. In 24 noiembrie a fost inaugurat cel de-al doilea magazin Kaufland in Ramnicu Valcea si a urmat al treilea in 15 decembrie, la Ploiesti.

Joi, 2 februarie 2006, se va deschide pentru public al patrulea hipermarket Kaufland in Alba Iulia. Investitia de aici se ridica la aproximativ 6 milioane de Euro.

Pe terenul de 16.000 de metri patrati a fost ridicat magazinul Kaufland, pe o suprafata de 5.200 de metri patrati si o parcare gratuita pentru clienti de 270 de locuri.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.

Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania.

Pana in prezent, investitia totala in tara noastra depaseste cu mult 80 de milioane de Euro.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 1.650 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti si Alba Iulia, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Sursa: Oana Stanoevici, ZoomZet Media

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!