Fondul Proprietatea, listat la Londra la sfarsitul lui 2011

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 16:01
1563 citiri
Fondul Proprietatea, listat la Londra la sfarsitul lui 2011

Fondul Proprietatea ar putea fi listat la Bursa de Valori de la Londra la sfarsitul anului viitor, a declarat, luni, Mark Mobius, presedinte director general al Franklin Templeton, companie care va administra activele fondului, precizeaza Mediafax.

"Listarea de la Londra cred ca va fi undeva la sfarsitul anului viitor deoarece perioada de pregatire necesita cam 6-9 luni. Listarea implica multe schimbari structurale. Va trebui sa obtinem suportul brokerilor de acolo. Trebuie sa facem roadshow-uri in care sa explicam investitorilor din SUA, China si alte tari, cine este Romania, unde este Romania. Trebuie sa punem Romania pe harta prin administrarea fondului", a afirmat Mobius, prezent la Adunarea Generala a Actionarilor.

Actionarii Fondului Proprietatea au aprobat, luni, in cadrul adunarii generale, numirea companiei britanice Franklin Templeton Investment Management ca administrator unic al fondului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#bursa, #fp, #listare, #londra, #mobius , #Stiri Bursa