Pretul petrolului este in crestere pe pietele din Asia

Vineri, 04 Martie 2011, ora 13:18
1618 citiri
Pretul petrolului este in crestere pe pietele din Asia

Pretul petrolului si-a reluat cresterea, vineri dimineata, in tranzactiile electronice din Asia, piata manifestand reticenta fata de propunerea Venezuelei de a gasi o solutie la criza din Libia, relateaza NewsIn.

Pretul barilului de petrol "light sweet crude" cu livrare in aprilie a crescut vineri dimineata cu 45 de centi, atingand 102,36 dolari, in timp ce petrolul Brent cu livrare in aprilie a ajuns la 115 dolari barilul, in urcare cu 21 de centi.

"Piata ramane sceptica in privinta capacitatii Venezuelei de a interveni ca mediator in criza libiana", sustin analisti citati de Le Monde.

Venezuela a propus o mediere internationala in vederea gasirii unei solutii pasnice la criza din Libia, declaratie care a provocat, joi, un mic recul al preturilor petrolului.

Productia libiana de petrol a scazut la jumatate din cauza violentelor din tara, a anuntat, joi, directorul companiei petroliere guvernamentale NOC (Libyan National Oil Corporation).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#pret, #petrol, #dolari, #baril, #fed , #Tranzactii