RBS opreste sambata si duminica functionarea bancomatelor

Marti, 19 Mai 2009, ora 13:46
1278 citiri
RBS opreste sambata si duminica functionarea bancomatelor

RBS Romania intrerupe functionarea cardurilor de debit, precum si a retelei de bancomate sambata 23 mai, intre orele 2:00 si 5:30 si duminica 24 mai, intre orele 1:30 si 5:30, pentru lucrari de intretinere si reconfigurare a sistemelor informatice, a anuntat banca, relateaza NewsIn.

"In intervalele mentionate, cardurile de debit emise de banca nu vor putea fi utilizate pentru tranzactii la comercianti sau tranzactii online, eliberare numerar la ATM-urile RBS Romania sau ale altor banci, reteaua de ATM-uri RBS fiind de asemenea inactiva", se mai precizeaza in comunicatul publicat marti de banca.

Detinatorii de carduri de credit RBS Romania vor putea efectua tranzactii la comercianti si, de asemenea, vor putea folosi bancomatele altor banci in intervalele orare mentionate mai sus.

In Romania, banca este prezenta pe piata din noiembrie 1995.

In prezent, isi desfasoara activitatea in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) prin intermediul celor 27 de unitati, dar si cu ajutorul fortei de vanzari directe. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bancomate, #carduri, #rbs, #tranzactii , #Tranzactii