RBS Romania lanseaza un nou modul al platformei de tranzactionare electronica DealStation

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 12:18
930 citiri
RBS Romania lanseaza un nou modul al platformei de tranzactionare electronica DealStation

RBS Romania a lansat LOMS (Limit Order Management System), o noua facilitate DealStation, platforma de tranzactionare electronica a bancii, care le permite clientilor accesul si tranzactionarea in timp real pe piata valutara si monetara, a anuntat banca, miercuri, intr-un comunicat, potrivit Newsin.

LOMS este modulul de ordine in piata al DealStation, care le permite clientilor sa plaseze ordine de vanzare/cumparare pentru nivelul dorit al cursului pe piata de schimb valutar.

Cand si daca nivelul dorit al cursului de schimb a fost atins, tranzactia se efectueaza imediat, fara sa fie nevoie de interventia ulterioara a clientului, acestia nefiind nevoiti sa monitorizeze cursul si nici sa stea in permanenta la birou.

"Toate ordinele sunt salvate in baza de date a sistemului si pot fi vizualizate oricand dupa activare. Ca si in cazul tranzactiilor valutare obisnuite, serverul LOMS garanteaza confidentialitatea si protectia informatiilor schimbate intre client si banca", se arata in comunicat.

Un ordin poate fi activat din momentul in care a fost plasat sau la o ora ulterioara in aceeasi zi de lucru, iar validitatea maxima a unui ordin este de la momentul activarii pana la finalul zilei de tranzactionare (16:30 ora Romaniei).

RBS Romania opereaza, in prezent, in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures and Timisoara) prin 31 de unitati, din care trei sunt Royal Preferred Banking Lounges, precum si prin agentii de vanzari directe.

#curs, #loms, #rbs, #tranzactionare , #Tranzactionare