Bursa de Valori Bucuresti va fi inchisa in 3 ianuarie 2012

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 18:31
1146 citiri
Bursa de Valori Bucuresti va fi inchisa in 3 ianuarie 2012

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a decis vineri ca in ziua de 3 ianuarie 2012 sa nu se efectueze operatiuni bursiere, avand in vedere declararea acestei zile ca fiind nebancara.

Ziua de 3 ianuarie 2012 a fost declarata zi nebancara, in vederea asigurarii conditiilor necesare trecerii institutiilor de credit din Romania la standardele internationale de raportare financiara (IFRS), potrivit unei circulare a BNR.

Tot in sedinta de vineri, Consiliul Bursei a aprobat prelungirea programului de tranzactionare pentru produsele structurate tranzactionate in cadrul pietei reglementate administrate de BVB pana la ora 18:30.

Potrivit BVB, prelungirea efectiva este conditionata de obtinerea avizului favorabil emis de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

De asemenea, a fost aprobata modificarea Codului BVB-Operator de piata, respectiv a clauzelor privind "Continutul minim al unui ordin de bursa" si "Confirmarea executarii ordinelor clientilor". Potrivit BVB, acestea vor intra in vigoare ulterior aprobarii lor de catre CNVM.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BVB zi nebancara, #BVB inchis ianuarie, #bvb , #Management