Anca Dumitru ramane noul director general al BVB

Vineri, 14 August 2009, ora 16:17
1432 citiri
Anca Dumitru ramane noul director general al BVB

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a acceptat, miercuri, prelugirea pentru o perioada nedeterminata a mandatului de director general pe care Anca Dumitru l-a primit, de la Consiliul de Administratie (CA) al BVB, la conducerea operatorului de piata.

Membrii CA al operatorului de piata au decis, la 7 iulie, prelungirea pe o perioada nedeterminata a mandatului Ancai Dumitru, precizeaza Mediafax.

Anterior, Dumitru avea un mandat interimar, pentru sase luni, respectiv pana la 15 iulie. Ea a preluat functia de director general al BVB la finele anului trecut, dupa ce Stere Farmache a demisionat din pozitia respectiva, acesta ramanand insa presedinte al CA.

Dumitru si-a inceput activitatea la Bursa de Valori Bucuresti in 1995, ca expert la departamentul Supraveghere, iar intre 1997 si 2005 a ocupat functia de director general al bursei electronice Rasdaq. Dupa fuziunea pietei Rasdaq cu Bursa de Valori Bucuresti, in 2005, Dumitru a ocupat functia de director ATS, coordonand in continuare activitatea pietei Rasdaq.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anca, #bvb, #director, #dumitru , #stiri BVB