BMFMS lanseaza platforma WebTrader

Joi, 08 Februarie 2007, ora 15:11
1090 citiri

Bursa-Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu se va preocupa si in 2007 de imbunatatirea climatului investitional autohton, potrivit unui comunicat de presa din partea BMFMS.

Prin urmare, platforma de tranzactionare prin internet "WebTrader" este, dupa o perioada de trei luni in care a fost testata cu succes de catre societatile cu lichiditate buna, disponibila pentru implementarea sa de catre toate SSIF-urile interesate.

Produsul "WebTrader" si specificatiile sale tehnice sunt concepute pentru a se incadra in caracteristicile reglementarilor ce guverneaza tranzactionarea instrumentelor financiare pe pietele reglementate si administrate de S.C. Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri S.A. Sibiu.

Noua platforma asigura o eficienta ridicata a actului investitional atat pe piata instrumetelor financiare derivate de la Sibiu cat si la BVB. Lansarea ei face parte din planul de dezvoltare a bursei sibiene una din principalele tinte propuse fiind dublarea nivelului de lichiditate a pietei derivatelor in 2007.

Livrarea platformei WebTrader se va face gratuit catre SSIF-uri, urmand ca acestea sa suporte doar costurile echipamentelor pe care se va instala platforma. BMFMS vine astfel in sprijinul tuturor clientilor si intermediarilor prin facilitarea accesului in piata, si sprijina consolidarea suportului tehnic necesar unei functionarii optime a tranzactiilor on line.


Bloombiz