Bursa deschide pe verde sedinta de tranzactionare de joi

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 11:22
1200 citiri
Bursa deschide pe verde sedinta de tranzactionare de joi

Bursa de Valori Bucuresti a crescut cu 0,35% in prima jumatate de ora de tranzactionare, pe o lichiditate sustinuta de actiunile Fondului Proprietatea.

La ora 11:10, indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era in crestere cu 0,38%, in timp ce indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,44% peste inchiderea de miercuri.

In acelasi timp, indicele extins BET-XT a cresut cu 0,45%, iar indicele extins BET-BK s-a plasat cu 0,63% peste nivelul sedintei precedente.

Indicele BET-XT reflecta evolutia primelor 25 de actiuni romanesti in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea, iar BET-BK cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni, inclusiv titlurile bancii austriece Erste, SIF-urile si Fondul Proprietatea.

De asemenea, indicele BET-FI, al actiunilor celor cinci SIF-uri si al titlurilor Fondului Proprietatea, a urcat cu 0,72%.

Actiunile Fondului Proprietatea au fost cele mai lichide din piata, cu operatiuni de 488.710 de lei, cel mai recent schimb fiind perfectat la 0,7970 lei, in crestere cu 0,95%.

Bursa de la București deschide puternic marți. Fondul Proprietatea, printre cele mai mari creșteri
Bursa de la București deschide puternic marți. Fondul Proprietatea, printre cele mai mari creșteri
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a deschis în creştere pe toţi indicii şedinţa de marţi, iar rulajul se cifra la 6,74 milioane de lei (1,35 milioane de euro) după 30 de minute de la debutul...
#bursa de valori bucuresti, #tranzactii actiuni BVB, #actiuni listate BVB, #indice BET BVB , #stiri BVB