BVB, deschisa pana pe 30 decembrie

Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 00:59
1167 citiri
BVB, deschisa pana pe 30 decembrie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va fi deschisa in perioada 27-30 decembrie 2010 pentru prima data in ultimii 12 ani, masura fiind luata pentru alinierea BVB la orarul de tranzactionare al burselor europene, dar si pentru facilitarea tranzactionarii produselor structurate si a actiunilor Daimler, informeaza Newsin. 

Potrivit unei hotarari a Consiliului Bursei, BVB, Depozitarul Central si Casa de Compensare Bucuresti vor fi inchise in zilele de vineri 24 si 31 decembrie, ultima zi de tranzactionare si post-tranzactionare in anul 2010 fiind 30 decembrie.

De asemenea, prima zi de tranzactionare si post-tranzactionare in anul 2011 este 3 ianuarie.

Reprezentantii BVB sustin ca modificarea programului de tranzactionare a avut la baza alinierea BVB la orarul de tranzactionare al burselor europene.

De asemenea, s-a avut in vedere si facilitarea tranzactionarii produselor structurate si a actiunilor Daimler, intrucat sunt investitori care au pozitii deschise pe acestea si trebuie sa aiba posibilitatea sa le inchida daca pretul evolueaza in defavoarea/favoarea lor, in functie de strategia fiecaruia.

BVB a fost deschisa ultima data intre Craciun si Anul Nou in 1998, ultima zi de tranzactionare fiind 31 decembrie. 

Bursa de la București deschide puternic marți. Fondul Proprietatea, printre cele mai mari creșteri
Bursa de la București deschide puternic marți. Fondul Proprietatea, printre cele mai mari creșteri
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a deschis în creştere pe toţi indicii şedinţa de marţi, iar rulajul se cifra la 6,74 milioane de lei (1,35 milioane de euro) după 30 de minute de la debutul...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#bursa de valori bucuresti, #bvb, #bursa , #stiri BVB