BVB si Ministerul Economiei cauta investitori la Bursa din Londra

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 13:59
1321 citiri
BVB si Ministerul Economiei cauta investitori la Bursa din Londra

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si compania Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, au anuntat miercuri ca vor participa, saptamana viitoare, la Bursa din Londra, alaturi de Ministerul Economiei si 10 companii listate la BVB, la intalniri cu 60 de fonduri de investitii, anunta NewsIn.

Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Valentin Ionescu, a declarat: "Bursa din Romania, impreuna cu Franklin Templeton si Ministerul Economiei, precum si alte 10 companii importante de pe bursa - cum ar fi SIF-urile, Transelectrica, Petrom - vor participa la un road show la Londra, cu 60 de fonduri de investitii. 

Ministerul Economiei va prezenta companiile pe care intentioneaza sa le privatizeze, iar BVB va prezenta piata de capital din Romania".

Companiile vor avea intalniri individuale cu fondurile de investitii prezente la evenimentul organizat la Bursa din Londra, denumit "Romanian Day", a mai precizat Valentin Ionescu.

Managerul de fond al Fondului Proprietatea, Greg Konieczny, a spus: "Vom merge pentru a promova Fondul Proprietatea, inclusiv piata romaneasca de capital, pentru a atrage investitori straini. Majoritatea fondurilor care vor participa la evenimentul de la Londra vor fi cele europene."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bvb, #ministerul economiei, #bursa , #stiri BVB