BVB versus Europa - un nou instrument de analiza de la Tradeville

Marti, 31 Mai 2011, ora 14:24
1146 citiri
BVB versus Europa - un nou instrument de analiza de la Tradeville

Tradeville, lider in online trading, a dezvoltat in cadrul platformei Startrade 2.0 o noua facilitate, BVB versus Europa, cu ajutorul careia clientii pot compara cele mai importante companii listate la BVB cu societati similare din Europa prin prisma multiplilor de piata cel mai des utilizati.

"BVB versus Europa reprezinta o continuare a eforturilor Tradeville de a oferi investitorilor instrumente automatizate pentru descoperirea noilor oportunitati de investire.

Noua facilitate are la baza metoda multiplilor, fiind unul dintre cele mai des uzitate instrumente de analiza fundamentala la nivel international.

Tabelul este util in special persoanelor cu un orizont de investitie pe termen mediu si lung", a declarat directorul general al Tradeville, Mihaela Biciu, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Avand la baza un sistem de preluare automata a datelor, BVB versus Europa consta intr-un tabel care afiseaza in timp real pretul din piata si cel teoretic pentru cele mai importante actiuni listate la BVB.

Pornind de la premisa ca o actiune nu poate fi evaluata izolat, BVB versus Europa calculeaza pentru fiecare companie din tabel trei indicatori: P/BV - prin care pretul este raportat la valoarea contabila pe actiune, P/E - pretul raportat la profitul net pe actiune si P/S - calculat ca raport dintre pret si cifra de afaceri pe actiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piețele din Asia-Pacific, sub asalt – TradeVille
Piețele din Asia-Pacific, sub asalt – TradeVille
Deficitul De Cont Curent, In Creștere În primele 2 luni ale anului 2024, România a înregistrat un deficit de cont curent în creștere cu 25% față de aceeași perioadă a anului precedent,...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#bursa, #instrument tradeville, #tradeville, #tranzactii tradeville , #stiri BVB