Daniel Tepes a demisionat din Consiliul BVB

Vineri, 25 Martie 2011, ora 23:26
2072 citiri
Daniel Tepes a demisionat din Consiliul BVB

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat vineri seara ca Daniel Tepes a demisionat vineri din functia de membru al Consiliului BVB, in locul caruia a fost numit provizoriu managerul de fond al Fondului Proprietatea, Greg Konieczny, potrivit Newsin.

"Intrunit in sedinta, Consiliul de Administratie a constatat vacanta postului prin demisia lui Daniel Tepes si a hotarat numirea in calitate de administrator provizoriu al Consiliului Bursei, al lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv al Franklin Templeton Investments", se arata intr-un comunicat al BVB.

Daniel Tepes a intrat in Consiliul Bursei la finele lunii februarie 2010. Acesta a anuntat prima data ca demisioneaza din functia de membru al Consiliului BVB la 24 august 2010, dar ulterior si-a si-a retras demisia in urma discutiilor avute cu colegii sai.

Tepes era la acea data cel mai mare actionar al BVB, cu aproape 5% din capital.

Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis pe verde sedinta de tranzactionare de vineri, cu cresteri cuprinse intre 1,96% si 2,87%, cea mai pronuntata evolutie avand-o indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate la BVB.

Rulajul actiunilor listate la BVB era de 60.006.521 lei (14.678.339 mil. euro) la finalul sedintei. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#demisie bvb, #bursa bucuresti, #daniel tepes, #bursa , #stiri BVB