Fondul Proprietatea a depus cererea de listare la Bursa

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 14:41
1525 citiri
Fondul Proprietatea a depus cererea de listare la Bursa

Administratorul Fondului Proprietatea, Franklin Templeton, a depus joi prospectul si cererea de admitere la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, iar aprobarea listarii din partea BVB este asteptata la inceputul lunii ianuarie, potrivit unui comunicat, precizeaza NewsIn.

Aceasta are loc dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat prospectul Fondului saptamana trecuta si a emis miercuri Certificatul de Inregistrare a Valorilor Mobiliare (CIVM).

Listarea Fondului la Bursa este programata pentru 25 ianuarie 2011.

Fondul Proprietatea a colaborat pentru pregatirea listarii cu un consortiu de brokeri - Raiffeisen Capital Investments S.A, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucuresti - si consultantii juridici Schoenherr si Asociatii SCA si White & Case, Pachiu SCA.

Inaintea listarii, managerul de investitii si administratorul unic impreuna cu brokerii vor organiza o serie de road-show-uri nationale si internationale pentru a promova Fondul Proprietatea in randul investitorilor, potrivit reprezentantilor Franklin Templeton.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#fondul, #proprietatea, #listare, #bursa, #bvb , #stiri BVB