Ionut Popescu, director general al Fondului Proprietatea

Marti, 22 Decembrie 2009, ora 14:44
1889 citiri
Ionut Popescu, director general al Fondului Proprietatea

Ionut Popescu, consilierul pe probleme economice al premierului Emil Boc, este noul director general al Fondului Proprietatea, potrivit deciziilor luate marti de consiliul de supraveghere, care a hotarat si inlocuirea directorului economic si a directorului juridic al Fondului.

Astfel, Daniela Lulache a fost revocata din functia de director general, Mihai Darie din postul de director economic, iar Laura Constantin nu va mai fi director juridic.

In locul acestora au fost numiti Ionut Popescu, ca director general si presedinte al noului directorat, Cristian Busu in functia de director economic, iar Valeria Nistor va ocupa postul de director juridic.

De asemenea, Mircea Ursache a parasit functia de presedinte al consiliului de supraveghere, la cererea sa, in aceasta pozitiei fiind numita Gratiela Iordache, deputat PDL.

Restul membrilor consiliului au ramas in functii. Fondul Proprietatea este administrat in sistem dualist din mai 2008, de un consiliu de supraveghere, format din 7 membri, si un directorat, format din 3 membri.

Directoratul a asigurat conducerea executiva a FP.

Obiectivele strategice asumate de directorat au urmarit eficientizarea activitatii si dezvoltarea institutionala, in vederea transferarii managementului catre administratorul de fond selectat si admiterii la tranzactionare la BVB. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bursa, #bvb, #fondul, #ionut, #popescu, #proprietatea , #stiri BVB