Konieczny: BVB trebuie sa ajunga Bursa poloneza in 10 ani

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 15:24
1238 citiri
Konieczny: BVB trebuie sa ajunga Bursa poloneza in 10 ani

Managerul de fond al Fondului Proprietatea (FP), Grzegorz Konieczny, a declarat miercuri ca, in calitate de membru al Consiliului BVB, se va asigura ca bursa romaneasca sa ajunga din urma, in urmatorii 10 ani, bursa poloneza, in ceea ce priveste reglementarile si performanta, potrivit NewsIn.

"Ma voi asigura ca Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va prinde din urma, in ceea ce priveste reglementarile si performanta, Bursa Poloniei, in urmatorii 10 ani. Am fost intrebat mai demult daca as vrea sa intru in Consiliul BVB, dar nu a fost nimic stabilit. In momentul in care am fost solicitat oficial, a fost o surpriza pentru mine", a spus Konieczny, la un seminar pe tema pietei de capital, intrebat fiind ce va face in calitate de membru al Consiliului BVB.

Pe de alta parte, Grzegorz Konieczny a precizat ca 12% din investitiile Fondului Proprietatea pot merge in afara Romaniei. "In Romania, suntem interesati de companii ieftine", a adaugat Konieczny.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat pe 25 martie ca Daniel Tepes a demisionat din functia de membru al Consiliului BVB, in locul acestuia fiind numit provizoriu managerul de fond al Fondului Proprietatea, Greg Konieczny.

"Intrunit in sedinta, Consiliul de Administratie a constatat vacanta postului prin demisia lui Daniel Tepes si a hotarat numirea in calitate de administrator provizoriu al Consiliului Bursei, al lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv al Franklin Templeton Investments", se arata intr-un comunicat al BVB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FP, #Fondul Proprietatea, #BVB, #bursa romaneasca, #bursa poloneza , #stiri BVB