Obligatiunile BERD vor fi tranzactionate joi la BVB

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 15:14
1440 citiri
Obligatiunile BERD vor fi tranzactionate joi la BVB

Obligatiunile Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) emise la inceputul lunii februarie, in valoare de 115 milioane lei si cu scadenta in 5 februarie 2019, vor intra joi, 23 aprilie, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat vineri BVB.

Noua emisiune internationala va fi listata simultan pe Bursa din Bucuresti si pe cea din Londra, avand o maturitate de zece ani si o dobanda anuala de 11,25%.

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a dat unda verde listarii la finalul lui februarie.

Pana in prezent, BERD a investit aproximativ 3,8 miliarde euro in cele 249 de proiecte derulate in Romania. Institutia bancara a contribuit la atragerea a 7,2 miliarde euro din surse externe, investitiile totale fiind de peste 11 miliarde euro.

Pe BVB, se tranzactioneaza si alte doua emisiuni de obligatiuni internationale emise de Banca Europeana de Investitii (BEI) si de Banca Internationala de Reconstructie si Dezvoltare (BIRD).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#obligatiuni, #berd, #bursa , #stiri BVB