Tradeville a lansat o platforma mobila de tranzactionare pe piata de capital

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 14:29
4325 citiri
Tradeville a lansat o platforma mobila de tranzactionare pe piata de capital

Casa de brokeraj Tradeville a lansat Startrade Mobile, o platforma mobila de tranzactionare pe piata de capital din Romania, accesibila de pe orice tip de telefon mobil care are conexiune la internet, a anuntat, miercuri compania.

Startrade Mobile pastreaza toate functionalitatile platformei mini, lansata in 2007, dar aduce si elemente de noutate cum este faptul ca fiecare pagina se actualizeaza automat in timp real, nefiind nevoie de refresh manual, iar informatiile sunt grupate pentru o utilizare mai facila.

Noua versiune a fost proiectata pentru satisfacerea nevoii clientilor activi, care nu pot ramane tot timpul in fata calculatorului, dar vor sa aiba acces la piata in orice moment.

"Prin aceasta platforma oferim investitorilor un plus de accesibilitate, viteza si simplitate in tranzactionarea pe bursele romanesti: BVB si Sibex.

Aceasta noua platforma face parte din planul Tradeville de a continua investitiile in dezvoltare tehnologica in scopul de a furniza clientilor servicii pe piata autohtona si pietele internationale, la standarde inalte de siguranta, stabilitate a aplicatiilor, mobilitate", a declarat directorul general al Tradeville, Mihaela Biciu.

Cu ajutorul Startrade Mobile, clientii Tradeville pot vizualiza in timp real cotatiile actiunilor si instrumentelor derivate atat de la Bursa de Valori Bucuretti, cat si de la Sibex, au acces la grafice si date financiare, precum si la situatia curenta a contului: portofoliu, activitate, ordine aflate in piata.

De asemenea, clientii pot transfera bani intre conturi, lansa ordine de tranzactionare si pot participa la discutiile gazduite de forumul Tradeville.

Startrade Mobile poate fi utilizata asemeni oricarui site care este accesat de pe telefonul mobil. Avantajul fata de alte site-uri este dat de faptul ca fiecare pagina este adaptata pentru telefonul mobil, ca dimensiuni, complexitate si tehnologie.

Paginile sunt dimensionate special pentru a asigura o descarcare rapida si o utilizare simplificata, in siguranta, a unei platforme performante de tranzactionare la bursa, a mai anuntat compania.

Tradeville sustine ca platforma poate fi accesata de pe orice telefon cu acces la internet, dar pentru o utilizare optima, recomanda aparate cu o rezolutie minima a ecranului de 240 x 360 px. Pentru a folosi Startrade Mobile, este suficient ca utilizatorul sa acceseze de pe telefonul mobil site-ul m.tradeville.eu si sa introduca datele de logare.

Tradeville detine pozitia de lider pe piata de online trading, potrivit propriilor estimari, in conditiile in care a fost prima companie din Romania care a dezvoltat o platforma de tranzactionare online.

Tradeville ofera atat aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, cat si aplicatii online si desktop avansate si customizabile pentru traderii activi. Clientii Tradeville pot alege intre investitiile in actiuni, obligatiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile piete internationale. 

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#tradeville, #tranzactionare, #bursa , #stiri BVB