Tradeville lanseaza tranzactiile in marja

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 12:36
1264 citiri
Tradeville lanseaza tranzactiile in marja

Clientii Tradeville pot cumpara actiuni listate pe piata de capital din Romania prin accesarea unei linii de credit ce poate atinge maximum 300.000 lei, in baza portofoliului de valori mobiliare detinut de catre client la compania de brokeraj, transmite NewsIn.

Clientii pot face tranzactii in marja pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand cu 21 septembrie 2010 prin intermediul noului serviciu SMART, ce poate fi monitorizat si gestionat in timp real in cadrul platformei de tranzactionare.

"Investitorii pot cumpara actiuni listate pe piata de capital din Romania prin accesarea unei linii de credit acordate de Tradeville, in baza portofoliului de valori mobiliare detinut de catre client la societatea noastra", se arata intr-un comunicat de presa.

Clientii vor folosi actiunile din portofoliu drept garantie (colateral) pentru obtinerea imprumutului acordat de Tradeville. Valoarea liniei de credit poate atinge maximum 300.000 lei si va fi cel mult egala cu valoarea ponderata a portofoliului initial al clientului.

Tradeville nu percepe comision de acordare sau de administrare, iar perioada maxima de acordare este de un an. Dobanda este de 1,5% pe luna, aplicata doar sumei utilizate si doar pentru perioada de utilizare.

SMART este destinat persoanelor fizice si juridice rezidente in Romania.

#mobiliare, #tradeville, #tranzactii, #valori , #stiri BVB