Vanguard lanseaza varianta mini a platformei de tranzactionare

Marti, 23 Octombrie 2007, ora 11:55
1222 citiri
Vanguard lanseaza varianta mini a platformei de tranzactionare

Vanguard a anuntat lansarea pe piata a variantei mini a platformei de tranzactionare, destinata telefonului mobil, informeaza un comunicat de presa remis Bloombiz.

Platforma poate fi accesata de pe orice "smart phone" ce are instalat sistemul de operare Windows Mobile sau sistemul Symbian si de pe Blackberry.

Pentru a acesa platforma de tranzactionare utilizatorul trebuie sa se conecteze la internet si sa introduca Username si Parola in sectiunea de logare de pe pagina: www.vanguard.ro/mini.asp .

Pe langa linkurile "Home" si "Forum", meniul platformei cuprinde trei categorii de sectiuni: sectiuni referitoare la piata spot; sectiuni comune (spot si derivate) si sectiuni aferente pietei derivatelor.

Cei care au conturi de investitii deschise la Vanguard pot urmari pe telefonul mobil cotatiile actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, Bursa din Sofia si din Viena, ale contractelor futures si optiunilor listate la BMFMS si BVB, pot plasa ordine de cumparare/vanzare, au evidenta in timp real a portofoliului, activitatii si a ordinelor de tranzactionare ale propriului cont si pot participa la discutiile gazduite de forumul Vanguard.

Mai mult, cei care doresc pot primi alerte de atentionare la indeplinirea anumitor conditii: atingerea unui prag prestabilit pentru un simbol, volum, bid si ask, la aparitia unei stiri pentru simbolul respectiv sau pot primi prin SMS confirmarea executarii ordinelor de tranzactionare.

Paginile sunt dimensionate special pentru a asigura o descarcare rapida si o utilizare simplificata, in siguranta, a unei platforme performante de tranzactionare la bursa.

Pana in prezent Vanguard oferea posibilitatea tranzactionarii la bursa direct de pe telefonul mobil, prin intermediul serviciului wap la adresa wap.vanguard.ro si a serviciului I-mode.

Compania Vanguard a fost infiintata in anul 1994, devenind in timp una dintre cele mai de succes companii de brokeraj din Romania.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.