Verestoy Attila a vandut masiv actiuni la Fondul Proprietatea

Marti, 21 Iunie 2011, ora 23:04
1466 citiri
Verestoy Attila a vandut masiv actiuni la Fondul Proprietatea

Senatorul UDMR Attila Verestoy a vandut doua treimi din actiunile pe care le cumparase, in 2010, la Fondul Proprietatea, potrivit declaratiei de avere a acestuia.

In prezent, senatorul mai detine 13 milioane de titluri FP, evaluate la aproximativ 7 milioane de lei, in comparatie cu cele 41,2 milioane de actiuni pe care le avea la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, conform declaratiei de avere, publicata pe site-ul Senatului Romaniei.

In prezent, valoarea totala a portofoliului pe care Attila Verestoy il detine pe Bursa de Valori Bucuresti se ridica la 35,3 milioane de lei. Printre altele, senatorul detine actiuni si la toatele cele cinci societati de investitii financiare, precum si la Transgaz sau Banca Transilvania.

In 2010, din transferul valorilor mobiliare din portofoliu, Verestoy Attila a avut venituri de aproape 10,5 milioane de lei.

De asemenea, senatorul are plasamente de milioane de euro in societati straine, cum ar fi cea de 15 milioane de euro in compania elvetiana Eurorailway Holding.

Citeste continuarea pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#verestoy attila, #actiuni, #fondul proprietatea, #bvb , #stiri BVB