BRD Finance si Carrefour lanseaza o promotie de Paste

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 13:01
2693 citiri
BRD Finance si Carrefour lanseaza o promotie de Paste

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, clientii Carrefour vor avea rate cu 0% dobanda si bani inapoi pe card, pe care le pot accesa in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour, la achizitiile prin cardul de credit Carrefour MasterCard, emis in parteneriat cu BRD Finance.

Clientii de card Carrefour pot utiliza promotiile 0% dobanda in 6 sau 12 rate, in perioada 01-30.04.2012. Cele doua optiuni de plata pot fi accesate pentru orice tip de produse din magazin, incepand cu jucarii si dulciuri si pana la detergenti sau mobilier de gradina, atat pentru plata la POS-urile din hypermarketurile Carrefour (6 rate) cat si la emiterea cardului Carrefour MasterCard(12 rate).

Posesorii existenti de card Carrefour, care doresc sa-si schimbe vechiul televizor cu unul nou si performant, pot beneficia pana la 18.04.2012 de avantajele promotiei 12 rate cu 0% dobanda la cumpararea LCD 32LK430 LG, doar la casa FOTO ori la solicitarea unui card Carrefour MasterCard.

Pe tot parcursul lunii aprilie, 01.04-01.05.2012, utilizatorii de card Carrefour MasterCard primesc si 6% bani inapoi pe card, aplicati la valoarea cumparaturile realizate in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour, cu exceptia celor cu 0% dobanda, procentul de cash back dublandu-se fata de valoarea standard acordata de la inceputul acestui an.

Un bonus si mai mare, de 10% se va acorda in preajma Sarbatorilor. Toti cei care doresc sa beneficieze de avantajele acestei campanii "bani inapoi card" trebuie sa se inscrie pana la 01.05.2012 (inclusiv) la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

#promotie Carrefour BRD Finance, #cumparaturi card Carrefour BRD, #promotie cumparaturi card , #Carduri bancare