Cum iti poti recupera TVA-ul extern

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 12:13
3783 citiri
Cum iti poti recupera TVA-ul extern

Bancile din Romania lanseaza servicii de rambursare a TVA-ului extern destinat clientiilor persoane juridice, o solutie pentru recuperarea TVA-ului aferent platilor externe eligibile, plati realizate cu cardurile business Visa si MasterCard.

Clientii Bancii Transilvania au posibilitatea de a-si revendica TVA-ul din 36 de state din Europa sau din alte tari din lume, pentru cheltuieli precum: evenimente internationale, cazare, transport, protocol, contracte de servicii cu furnizorii externi etc.

Printre avantajele aduse de serviciul de rambursare se numara: reducerea costurilor cu deplasarile externe, securizarea fluxului de numerar, precum si o politica preferentiala si transparenta de comisionare.

Si BRD-Groupe Societe Generale deruleaza un parteneriat cu Taxback.com pentru recuperarea TVA-ului. In primele cinci luni ale acestui an, peste 700 de posesori de carduri business BRD s-au inregistrat pe pagina web dedicata pentru a beneficia de rambursarea TVA transfrontalier, cea mai mare suma de rambursat ajungand la 4.400 euro.

Taxback.com va colabora direct cu clientii Bancii Transilvania pentru colectarea documentelor necesare pentru constituirea cererilor si va administra intreaga procedura de rambursare cu autoritatile fiscale internationale. In cadrul parteneriatului, clientii Bancii Transilvania vor beneficia de asistenta specializata si de comisioane de procesare preferentiale.

#Banca Transilvania rambursare TVA, #Banca Transilvania returnare TVA , #Carduri bancare