Cu ce te ademenesc bancile sa-ti faci vacanta pe datorie

Luni, 20 Mai 2013, ora 15:10
3237 citiri
Cu ce te ademenesc bancile sa-ti faci vacanta pe datorie

Cea mai avantajoasa solutie bancara pentru finantarea vacantei din acest an este cardul de credit multibrand, care permit clientilor sa achite banii de vacanta la intoarcere, in cateva rate prestabilite, fara dobanzi sau comisioane. Business24 iti prezinta cele mai avantajoase oferte de carduri multibrand din aceasta vara.

In majoritatea cazurilor, bancile ofera posibilitatea de a plati costul pachetului turistic oferit de o agentie partenera, in maximum 12 rate fixe, fara dobanda si fara comisioane. In plus, clientii au posibilitatea de a acumula, prin intermediul tranzactiilor pe care le efectueaza, puncte convertibile in bani.

BCR, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank si Raiffeisen Bank sunt institutiile bancare cu cele mai avantajoase oferte pentru cardurile de credit destinate vacantelor.

Ce beneficii ofera cardurile de credit pentru vacanta

BCR Wizz Air este un card de credit care ofera clientilor posibilitatea de a-si achita costul vacantei in rate egale cu dobanda 0%, daca tranzactia a fost efectuata la unul dintre partenerii BCR. Pe lista sunt incluse 41 de agentii de turism.

Produsul oferit de BCR functioneaza si ca un card de credit obisnuit, cu perioada de gratie de pana la 53 de zile - in care nu este perceputa dobanda. Dupa expirarea acestei perioade, cardul solicita o dobanda variabila de 19,5% + ROBOR la 3 luni/an, in cazul unui contract fara garantii, cu limita de creditare de maximum 20.000 de lei.

"Perioada de gratie se acorda numai daca detinatorul ramburseaza integral datoria totala fata de banca - 'soldul nou' din extrasul de cont aferent lunii in care s-au efectuat tranzactiile la comercianti/pe internet/plati facturi/reincarcari cartele - pana la data scadenta. Data scadenta este a 23 - a zi de la data emiterii extrasului sau, in cazul in care este zi nelucratoare, in prima zi lucratoare dupa cea de a 23-a zi", precizeaza reprezentantii BCR.

In plus, clientii sunt inrolati gratuit in programul Wizz Discount Club, care ofera reduceri de 45 de lei pentru fiecare segment de zbor la toate biletele de avion Wizz Air, avand pretul peste 39 de lei. Reducerile sunt valabile si pentru cei care calatoresc impreuna cu un membru al clubului (se accepta pana la maxim 9 persoane). In plus, clientii au acces la oferte promotionale si reduceri suplimentare.

Card Avantaj de la Credit Europe este cel mai vechi produs de acest tip de pe piata romaneasca si beneficiaza si de cea mai consistenta lista de parteneri - nu mai putin de 243 de comercianti doar in domeniul turismului.

Pe langa posibilitatea platii in maximum 12 rate, in functie de intelegerea facuta cu fiecare partener in parte, Card Avantaj ofera si puncte bonus (0,3% din valoarea fiecarei tranzactii).

In cazul utilizarii produsului ca un card de credit obisnuit, perioada de gratie (in care nu se percepet dobanda) este de doar 45 de zile. Apoi, dobanda solicitata va fi de 2,33%/luna din suma cheltuita.

Pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card (dispune de un cont de debit).

Bonus Card de la Garanti Bank este un card de credit care ofera, la fel ca in cazul celorlalte, pana la 12 rate fara dobanda si fara comisioane si posibilitatea de a acumula puncte bonus (1 punct= 1 leu), care pot fi folosite pentru noi cumparaturi, in cadrul magazinelor partenere.

In plus, clientii Bonus Card dispun de asistenta non-stop in timpul calatoriilor in strainatate si au posibilitatea de a solicita un nou card in cazuri exceptionale - pierdere, furt etc. - indiferent unde se afla.

STAR BT de la Banca Transilvania ofera, de asemenea pana la 12 rate fara dobanda, iar numarul partenerilor care activeaza in domeniul turismului se ridica la 109. In plus, clientii acumuleaza, la fiecare tranzactie cu cardul de credit, puncte convertibile in bani. Limita de credit este de 5000 de euro, iar perioada de gratie este de 56 de zile.

Raiffeisen Bank ofera, prin programul Multishop, posibilitatea de a achita cumparaturile in maximum 12 rate egale, fara dobanda. In plus, in functie de tipul de card ales, clientii beneficiaza si de alte avantaje. De exemplu, in cazul alegerii unui card de cumparaturi Vodafone, cu perioada de gratie de 56 de zile, la fiecare plata cu cardul, clientul primeste puncte de loialitate Vodafone, care pot fi folosite pentru minute de convorbiri, achizitionarea de telefoane mobile, de cartele sau accesorii.

#carduri credit vacanta, #oferte carduri de credit, #oferta Card Avantaj , #Carduri credit