Revolut ofera acces gratuit in lounge-uri atunci cand zborurile au intarzieri

Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 10:46
3926 citiri
Revolut ofera acces gratuit in lounge-uri atunci cand zborurile au intarzieri
Foto: Revolut

Intr-o era in care depindem in mare masura de transportul aerian si in care intarzierile avioanelor le dau de furca inclusiv autoritatilor, marile companii au gasit o modalitate de a-si fideliza clientii, ajutandu-i atunci cand le este mai greu.

Collinson, lider global pe segmentul beneficiilor si loializariii pentru utilizatori, si fintech-ul global Revolut si-au unit fortele pentru a oferi clientilor acces gratuit in lounge-urile aeroporturilor din intreaga lume atunci cand zborurile au intarzieri.

Despre ce este vorba, mai exact?

"Utilizatorii cu abonamente Premium si Metal ale caror zboruri au intarziere de cel putin o ora vor avea acces gratuit in 1.000+ lounge-uri din peste 500 de aeroporturi din mai mult de 100 de tari", se arata intr-un comunicat de presa al celor doua companii.

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de asta este sa fii membru Premium sau Metal al Revolut, iar serviciul poarta numele SmartDelay.

"Cu SmartDelay, utilizatorii Premium si Metal pot acum sa se relaxeze in confortul unui lounge din aeroport, in timp ce isi asteapta zborul intarziat, indiferent de tipul biletului de avion", mai spune comunicatul.

Accesul in lounge include gustari si racoritoare gratuite, Wi-Fi gratuit, ziare si reviste, precum si posibilitatea de a folosi facilitati pentru business si conferinte, in functie de disponibilitatea acestora.

Care este diferenta dintre cele doua tipuri de abonamente?

Clientii cu abonamente Premium pot oferi acces gratuit unei alte persoane in lounge pentru a se bucura de aceleasi beneficii, in timp ce utilizatorii Metal pot fi insotiti gratuit de alte trei persoane.

"Zborurile intarziate sunt intotdeauna motive de stres si, in acest sens, ne-am asociat cu Revolut pentru a le oferi utilizatorilor un beneficiu care sa le transforme timpul de asteptare intr-unul placut. Cu aproape patru milioane de zboruri intarziate la nivel global in fiecare an, exista posibilitatea ca uneori calatorii sa fie in intarziere.

Accesul la SmartDelay face ca utilizatorii sa poata fi relaxati atunci cand calatoresc, stiind ca in cazul in care se confrunta cu un zbor intarziat vor avea acces instantaneu la reteaua globala de lounge-uri Collinson, totul fara a fi nevoiti sa gestioneze procesul anevoios de recuperare a banilor in cazul asigurarilor de calatorie", a declarat David Evans, Joint CEO - Collinson.

"Suntem constienti de importanta pe care calatoriile o au pentru utilizatorii Revolut. Tocmai de aceea ne-am aliat cu Collinson: pentru a reduce stresul asociat momentelor in care zborurile au intarziere. Utilizatorii abonamentelor Premium si Metal pot acum sa calatoreasca stiind ca doar cu cateva apasari de buton in aplicatia Revolut au posibilitatea de a-si astepta zborul intarziat intr-un mod confortabil, fara costuri suplimentare. In momentul de fata utilizatorii Premium si Metal pot avea acces in lounge-uri la un cost redus, iar acest nou beneficiu adauga un plus de acoperire si valoare in cazul in care apar momente imprevizibile pe parcursul calatoriei", a declarat George Robson, Product Owner for Premium and Metal - Revolut.

Pentru a folosi acest beneficiu utilizatorii Premium si Metal trebuie sa intre in aplicatie si sa introduca informatiile despre zbor.

In cazul in care zborul inregistrat are o intarziere mai mare de 60 de minute, utilizatorii vor primi imediat, direct in aplicatie, un tichet de acces gratuit in lounge-ul din aeroport.

Pentru mai multe informatii despre SmartDelay, puteti vizita https://www.collinsongroup.com/en-eur/assist/smart-delay. Se aplica termeni si conditii.

#Revolut acces gratuit lounge, #Revolut lounge aeroport , #Plata cu cardul