Numarul serviciilor de plati mobile oferite de Visa in Europa s-a dublat in ultimul an

Luni, 24 Februarie 2014, ora 14:31
1568 citiri
Numarul serviciilor de plati mobile oferite de Visa in Europa s-a dublat in ultimul an

Numarul serviciilor de plati mobile oferite de Visa in colaborare cu partenerii sai in Europa s-a dublat in ultimele 12 luni. Platile mobile sunt acum disponibile la nivel national pe mai multe piete europene.

Reflectand tendinta de a oferi consumatorilor posibilitatea de a plati mai simplu, oriunde s-ar afla, cu orice dispozitiv doresc, Visa a incheiat parteneriate cu jucatori din domeniul telefoniei mobile si al industriei platilor pentru a oferi consumatorilor o gama de servicii sigure, de ultima generatie, care sa ii ajute sa plateasca, sa fie platiti si sa isi gestioneze banii.

"Astazi, consumatorii din Europa au acces la o gama larga de servicii mobile. Am colaborat impreuna cu un grup exceptional de parteneri pentru a dubla prezenta serviciilor de plati mobile in Europa. Vedem deja amploarea pe care au luat-o serviciile de plati mobile in Marea Britanie, de exemplu Visa Personal Payments unde avem 2,7 milioane de utilizatori activi din grupul RBS. Platile mobile nu pot fi facilitate de o singura companie: trebuie sa existe o tehnologie si capacitatea de a o implementa. Suntem in centrul noului ecosistem, ajutandu-ne partenerii sa dea viata platilor mobile", a declarat Mary Carol Harris, Director Plati Mobile pentru Visa Europe.

Visa a extins colaborarea pentru serviciile oferite

Pentru a putea oferi aceste servicii si multe altele, Visa colaboreaza cu operatori de retele mobile, banci, comercianti, producatori de echipamente si furnizori de software in vederea extinderii disponibilitatii si adoptarii serviciilor de plati mobile in intreaga lume.

"Am lansat cu succes in Germania si Spania aplicatia de plati mobile Vodafone Smartpass, primul serviciu pentru platforma mWallet, si vom continua implementarea ei in Marea Britanie si Olanda incepand din aceasta primavara. Suntem entuziasmati de amploarea platilor mobile in Europa si asteptam cu nerabdare sa vedem ce ne rezerva pe viitor parteneriatul cu Visa prin care vrem sa punem serviciile de plati mobile la dispozitia clientilor nostri", a declarat:Christian Wirtz, Director mCommerce al Grupului Vodafone.

Contribuind la pregatirea terenului pentru tranzitia la platile contactless mobile, gradul de utilizare a cardurilor contactless si infrastructura necesara s-au extins rapid.

Platile contactless Visa sunt disponibile acum in de doua ori mai multe tari europene fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu aproape 80 milioane carduri contactless si 1,3 milioane terminale Visa. Si numarul lanturilor comerciale si al micilor comercianti care accepta platile contactless continua sa creasca intr-un ritm sustinut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#visa servicii, #card servicii, #plati card, #visa card , #Plata cu cardul