Mastercard lanseaza noul portofel electronic MasterPass. Ce are in plus

Luni, 25 Februarie 2013, ora 11:48
4048 citiri
Mastercard lanseaza noul portofel electronic MasterPass. Ce are in plus

Mastercard lanseaza, dupa un an de testare, MasterPass, ultima varianta de portofel electronic al cunoscutei companii de procesare de plati.

Masterpass reprezinta varianta imbunatatita a serviciului PayPass Wallet Services si va fi disponibil in Australia, Canada, SUA, Marea Britanie, Belgia, Brazilia, China, Franta, Italia, Olanda, Singapore, Spania si Suedia, a anuntat MasterCard intr-un comunicat de presa.

"MasterPass cumuleaza toate metodele de plata, de la cardurile traditionale din plastic, pana la portofelele electronice, si ofera consumatorilor posibilitatea de a plati de oriunde. Orice dispozitiv devine un instrument cu care poti face cumparaturi", arata Ed McLaughlin, chief Emerging Payments Officer, MasterCard.

Serviciile MasterPass le faciliteaza comerciantilor o modalitate convenabila de acceptare a platilor electronice, indiferent de locul unde se afla consumatorul.

Chiar daca este vorba de plati direct la casa sau de plati realizate in timp ce consumatorul se plimba printre rafturile magazinului, MasterPass va sustine folosirea tehnologiei NFC, QR codes, tag-uri sau dispozitive mobile.

La cumparaturile online, prin MasterPass a fost eliminata cerinta de a introduce de fiecare data informatii detaliate despre adresa de livrare si despre cardul cumparatorului.

Consumatorii pot pastra in siguranta datele cardului si adresa de livrare pe o platforma securizata de tip cloud. Portofelul le permite, de asemenea, utilizatorilor ca, pe langa cardurile MasterCard, sa foloseasca si cardurile de debit, de credit sau cele preplatite, emise sub o alta marca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#portofel electronic Mastercard, #portofel electronic MasterPass, #plati digitale Mastercard , #Stiri Carduri