Supercard: Piata romaneasca a cardurilor, estimata la 14 mil. de euro pe an

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 14:03
2484 citiri
Supercard: Piata romaneasca a cardurilor, estimata la 14 mil. de euro pe an

Piata romaneasca a cardurilor este estimata la 14 milioane de euro pe an, din care aproximativ 800.000 de euro reprezinta carduri de fidelitate, a declarat vineri, Gina Anastasiu, Sales Manager al companiei Supercard.

"In Romania, piata cardurilor este estimata la 14 milioane de euro pe an, suma din care aproximativ 800.000 de euro reprezinta carduri de fidelitate", a afirmat Gina Anastasiu.

Implicata in dezvoltarea primelor proiecte de acest gen de pe piata romaneasca, Supercard a venit in cei peste 12 ani de activitate cu solutii personalizate nevoilor clientilor companiei si realitatilor din Romania.

Compania dezvolta peste 100 de programe de fidelitate care au cunoscut un real succes pe parcursul anului 2011, cu precadere in America de Nord si Europa, cand au fost produse peste 1,7 miliarde de carduri de loialitate, cu o valoare estimata la 395 de milioane de dolari americani.

O serie de elemente ale programului de fidelitate pot fi dezvoltate personalizat. Este vorba despre serviciile de Direct Mailing, Call Center, si SMS Marketing.

#Romania piata carduri, #valoare piata carduri Romania, #carduri de fidelitate Romania , #Stiri Carduri