Carpatair introduce noi zboruri directe Bucuresti - Italia

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 13:05
1789 citiri
Carpatair introduce noi zboruri directe Bucuresti - Italia

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, isi largeste operatiunile din Bucuresti prin lansarea incepand din 17 mai a patru zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) spre Milano (Bergamo), Verona, Bolonia si Venetia, a anuntat marti compania, precizeaza NewsIn.

Prin lansarea noilor zboruri directe din Bucuresti, Carpatair isi consolideaza pozitia pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (158 zboruri one way - 79 frecvente) si un numar de noua destinatii operate in Italia.

"Prin suplimentarea numarului de curse internationale cu plecare din Bucuresti-Otopeni, Carpatair pune in practica strategia de dezvoltare pe termen mediu ce a stat si la baza achizitionarii celor 3 Fokkere 70 la finele anului trecut, intarindu-si prezenta in Bucuresti prin largirea bazei sale operationale de pe acest aeroport", a declarat vice-presedintele de marketing & vanzari, Paula Ardelean.

Carpatair a inceput operarea directa din Bucuresti - Otopeni spre Italia in octombrie 2009 cand a introdus zborurile directe Bucuresti - Ancona si Bucuresti-Bari.

In prezent aceste zboruri sunt operate cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana fiecare.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri.

In luna martie a acestui an Craiova a devenit al treilea oras din tara, dupa Timisoara si Bucuresti, unde Carpatair a introdus zboruri directe spre Italia, Roma si Milano, cu o frecventa de doua ori pe saptamana fiecare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#carpatair, #bucuresti, #italia , #stiri Carpatair