Compania aeriana Carpatair va lansa in decembrie zborul Budapesta - Venetia

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 12:47
1917 citiri
Compania aeriana Carpatair va lansa in decembrie zborul Budapesta - Venetia

Carpatair, cea mai mare companie privata de pe piata aeriana de linie regulata, detinuta de omul de afaceri Nicolae Petrov, va lansa in 7 decembrie zboruri directe pe relatia Venetia-Budapesta, ruta care va fi operata cu o frecventa de 10 zboruri/saptamana, folosind aeronave de tip Saab 2000.

"Venetia si Budapesta sunt piete traditionale pentru Carpatair de peste zece ani. Prin lansarea noului zbor direct Venetia - Budapesta transportatorul isi extinde prezenta pe cele doua aeroporturi suplimentand cu inca 10 zboruri saptamanale cele 20 zboruri deja existente (6 zboruri saptamanale Venetia-Timisoara si 14 zboruri in code share cu Moldavian Airlines pe relatia Budapesta-Chisinau)", a comunicat miercuri compania.

Zborul Venetia-Budapesta se va opera in parteneriat de tip code share cu Malev Hungarian Airlines, Carpatair avand calitatea de operating carrier, iar Malev de marketing carrier.

"Zborul Venetia-Budapesta se incadreaza in planul de dezvoltare regionala a Carpatair care are ca obiectiv valorificarea prezentei constante si de durata a companiei pe diferite destinatii europene. Zborul direct Budapesta - Venetia s-a concretizat ca urmare a retragerii companiei partenere Malev Hungarian Airlines de pe aceasta ruta", a declarat President&CEO Carpatair, Nicolae Petrov.

Carpatair opereaza in prezent peste 250 de zboruri regulate pe saptamana, catre 30 de destinatii din sase tari. 

 

#Carpatair, # zbor, # companie , #stiri Carpatair