Carrefour deschide miercuri noul magazin din zona Unirea

Luni, 30 Iulie 2007, ora 11:49
1473 citiri

Carrefour Romania va inaugura pe 1 august magazinul situat in zona Piata Unirii din Bucuresti, cu o suprafata de aproximativ 3.600 metri patrati, investitia depasind cinci milioane euro, a informat retailerul.

Univers'All nu era in planurile Carrefour Romania, insa a fost o mare oportunitate datorita locatiei extrem de favorabile, magazinul fiind situat in centrul Bucurestiului, a declarat directorul general al Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino, intr-un interviu acordat in luna mai NewsIn. El a precizat ca proiectul a fost unul destul de complicat deoarece a presupus adaptarea formatului Carrefour care cuprinde o suprafata de vanzare de aproximativ 8.000 metri patrati la un spatiu mic de aproximativ 3.600 metri patrati.

Noul magazin Carrefour Unirea are o suprafata de vanzare de 3.600 de metri patrati, pe doua etaje, dispune de parcarea din Unirea Shopping Center si va fi deservit de 400 angajati. Gama de produse alimentare va fi identica celei din alte hipermarketuri Carrefour, dar in schimb, va fi redusa oferta din sectorul de produse nealimentare, din cauza spatiului mic de care dispune magazinul.

Magazinul Carrefour din zona Unirea va comercializa o gama restransa de produse ce acopera nevoile zilnice ale consumatorilor, incluzand produse electonice si electocasnice, textile si "bazar".

Anul viitor, Carrefour va mai deschide al saselea magazin din Capitala, care va fi situat in zona Vitan-Barzesti, avand 1.100 locuri de parcare. Tot in 2008, Carrefour Romania, proprietate a grupului francez Hyparlo, va extinde reteaua de hipermarketuri cu patru magazine, la Oradea , Arad, Pitesti si Suceva.

Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri, valoarea totala a investitiilor realizate in Romania depasind 220 de milioane de euro. Carrefour a realizat anul trecut, vanzari de 608,9 milioane de euro, reprezentand o crestere cu 39% fata de 2005.


<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...