Case de pana in 70.000 de euro in Bucuresti? Vezi cele mai bune oferte

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 10:56
2194 citiri
Case de pana in 70.000 de euro in Bucuresti? Vezi cele mai bune oferte

Desi vilele din cartierele foarte bune depasesc un milion de euro, daca vreti neaparat sa locuiti in Capitala, blocurile nu sunt singura posibilitate. La preturi similare apartamentelor, puteti gasi in Bucuresti si case cu suprafete si dotari asemanatoare celor de la bloc, insa avantajul este ca exista, de cele mai multe ori, si o curte, iar vecinii sunt mai putin numerosi.

Dezavantajele constau in faptul ca multe din aceste case au fost construite cu cel putin 20 de ani in urma, iar costurile de intretinere pot fi mai ridicate decat in cazul unui apartament.

Iata cateva din cele mai interesante oferte pentru case in interiorul Bucurestiului, la preturi sub 70.000 de euro.

In zona Mall Vitan, puteti cumpara o casa cu suprafata utila de 45 mp si un teren de 50 mp, cu front stradal de 8 metri, construita in 1930, la pretul de 48.000 de euro. Casa dispune de toate utilitatile, are centrala termica proprie, apometre si contor gaz.

In plus, casa are si o pivnita si o crama, in timp ce curtea este comuna. Potrivit anuntului de pe imobiliare.ro, se poate mansarda, prin urmare, daca sunteti dispusi sa mai investiti niste bani, puteti mari suprafata utilizabila.

O casa cu structura de rezistenta din beton, construita in 2009, aflata in zona Colentina, aproape de complexul comercial Carrefour, este pusa in vanzare la pretul de 49.900 de euro.

Casa are o suprafata utila de 115 mp, impartita in 3 camere, un living si 2 dormitoare.

In anunt se specifica faptul ca nu are curte, insa exista o autorizatie de constructie pentru mansarda. Asta daca nu vreti sa beneficiati de teresa de 50 mp care exista deja.

La pretul de 53.000 de euro, va puteti cumpara o casa cu suprafata utila de 80 mp si un teren de 140 mp, cu trei camere, aflata in zona Salaj. Casa este pe o strada asfaltata, iluminata public, racordata la gaze si canalizare.

Exista trei camere, o baie si o bucatarie, precum si o pivnita. Incalzirea se face prin centrala proprie si exista si posibilitatea de extindere pe inaltime. Casa este din caramida, iar acoperisul din tabla.

In zona Cantemir - Tineretului este pusa in vanzare o casa cu 2 camere, confort 1 semidecomandat, cu o suprafata utila de 38 mp. Exista o curte comuna, iar casa are si o pivnita de 6 mp.

Citeste mai mult pe Ziare.com.

#case, #apartament, #oferte case, #apartament vanzare , #stiri Carrefour