Cegis n-a mai cautat chiriasi pentru cel mai gol mall, Grand Arena

Vineri, 12 Iunie 2009, ora 12:38
1967 citiri
Cegis n-a mai cautat chiriasi pentru cel mai gol mall, Grand Arena

Societatea Cegis Imobiliare, administratorul unor centre comerciale precum Carrefour Orhideea si Esplanada a reziliat la data de 31.05.09 contractul de comercializare pentru mall-ul Grand Arena din Bucuresti, din cauza unor probleme de "incompatibilitate" cu Lucien Harfi, reprezentantul companiei francezeEuroinvest Intermed, dezvoltatorul Grand Arena, a anuntat vineri Cegis. 

"Cegis ar mai putea renunta si la asigurarea serviciilor de administrare a mall-ului, din cauza interventiilor directe si repetate ale proprietarului in actul de management, interventii care nu permit administratorului sa isi indeplineasca onorabil misiunile", se arata intr-un comunicat al Cegis.

Grand Arena a fost dezvoltat in urma unei investitii de aproape 190 de milioane de euro si are doar circa 100 din cele 180 de magazine deschise, dupa ce mai multi retaileri care semnasera contractele de preinchiriere nu au mai deschis magazinele. Printre acestia se numara si lantul de electronice si electrocasnice Flanco.

Cegis Imobiliare, divizia locala a grupului francez Cegis, administreaza centre comerciale precum Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina din Bucuresti, si in provincie Carrefour Ploiesti, Carrefour Brasov, Promenada Mall - Bacau, Promenada Mall - Focsani, Tom - Constanta, Felicia - Iasi, Era - Iasi, Era - Oradea. Centrele comerciale au o suprafata comerciala de peste 120.000 de metri patrati. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#administrare, #cegis, #chiriasi, #mall , #stiri Carrefour